Informatiepakket

Met onderstaande digitale middelen kunt u de medewerkers van uw ziekenhuis informeren over de beschikbaarheid van de online arbocatalogus en de manier waarop zij deze kunnen gebruiken voor hun dagelijkse werkzaamheden.

De inhoud bestaat uit:

 • Een artikel geschikt voor intranet, een personeelsblad of voor een nieuwsbrief. Dit is een algemeen verhaal over de arbocatalogus (doc) betermetarbo.nl. 
 • Een printklare versie van een folder. Hier kan u het eigen ziekenhuislogo aan toevoegen en zelf laten drukken. U kunt dan zelf bepalen hoe u de folders in uw organisatie wilt verspreiden en hoeveel u er nodig heeft. Voor een verdere uitvoering hiervan kunt u het beste contact opnemen met de afdeling communicatie binnen uw ziekenhuis. 
  Het bestand Folder_drukwerk (pdf, 25 MB) is geschikt voor drukwerk, op het  bestand Folder_scherm (pdf) kunt u zien hoe de poster eruit komt te zien en waar u het eigen  ziekenhuislogo kunt plaatsen.
 • Een printklaar bestand van een poster. Hier geldt hetzelfde principe als bij de folder: u kunt hier het eigen ziekenhuislogo aan toevoegen en de posters vervolgens zelf laten drukken. 
  Poster_drukwerk (pdf, 23 MB)
  Poster_scherm (pdf)
 • Op de site staan zeven filmpjes over de arbocatalogus. Dit zijn cartoonachtige filmpjes die de catalogus en de zes arbeidsrisico’s intern op een ludieke manier onder de aandacht brengen. Zij zijn geschikt voor intranet en/of voor attendering via de mail. Aan het einde van elk filmpje is er een link naar betermetarbo.nl.
  Handleiding animatiefilmpjes (doc)
  Tekst e-mailattendering (doc)
 • Een PDF-bestand van het informatieblad arbocatalogus (pdf).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 070 - 376 5701 of per e-mail: betermetarbo@caop.nl.